Tervetuloa!

MUUAN suunnittelutoimisto sijaitsee Kampissa, Lönnrotinkadun Hietalahdentorin puoleisessä päässä. Helpoiten meille pääsee kävellen Kampin metroasemalta, raitiolinjoilla 6/6T (Hietalahdentori) sekä 7 tai 9 (Ruoholahden villat).

 

Mikäli saavut autolla, niin parhaiten pysäköintitilaa löytyy Hietalahdentorin pysäköintialueelta, aivan toimistomme vierestä.

Liity tiimiin?

Olemme kiinnostuneita kasvattamaan tiimiämme osaavilla ja näkemyksellisillä suunnittelijoilla. Tärkeintä on, että sinulla on intohimo rakennetun ympäristön suunnitteluun – olet sitten arkkitehti tai jonkin muun alan taitaja.

 

Laita avoin hakemus sekä cv ja portfolio osoitteeseen: muuan(at)muuan.fi

 

Avoimet työpaikat nähtävillä täällä.

TIIMI & YHTEYSTIEDOT

Asuminen & Elämäntapakonseptit

TIINA ANTINOJA

 

Olen intohimoisen kiinnostunut ihmisten erilaisista elämäntavoista, asumisen uusista ulottuvuuksista ja keinoista vastata maailman haasteisiin mahdollisimman humaanisti ja ekologisesti. Työurani aikana olen keskittynyt asumisen suunnitteluun eri mittakaavoissa ja erilaisten asumisen ja rakentamisen konseptien kehittelyyn.

 

Vuonna 2014 sain Young Spirit of Nature -puuarkkitehtuuripalkinnon. Parhaillaan työstän tutkimusta tulevaisuuden urbaanien elämäntapojen vaikutuksesta asumiseen.

Email:tiina.antinoja@muuan.fi

Puh:+358 40 725 1026

Arkkitehtisuunnittelu

ANNA KOSKINEN

Erityisosaamisalueeni on kaupunkisuunnittelu, erityisesti merelliset alueet. Minua kiinnostavat kaupunkitilat ja siellä tapahtuvat urbaanit ilmiöt sekä erilaiset kulttuurilliset ja historialliset kontekstit.

 

Haluan olla mukana luomassa esteettistä ja moniaistillista ympäristöä, jossa on helppo liikkua ja jonka voi kokea omakseen. Paikkaa ei mielestäni tule suunnitella liian valmiiksi, vaan siellä saa olla tilaa ripaukselle luovuutta. Myös ekologisuus ja kestävän kehityksen mukainen suunnittelu ovat lähellä sydäntäni.

 

Intohimoni reppureissaamista ja kaikenlaista kulttuurimatkailua kohtaan toimii matkailuun liittyvän suunnittelutyön vahvana pohjana ja inspiraation lähteenä.

Email:anna.koskinen@muuan.fi

Puh:+358 50 464 3328

Kaupunkisuunnittelu & Brändinjalostus

OLLI METSO

Vastaan MUUAN:in aluekehitys- ja maankäytön suunnittelun hankkeista.  Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat suunnitteluprosessit, joissa alueista ja kohteista rakennetaan brändejä. Alueiden konseptointi, toiminnallisen sisällön luominen, kohderyhmämäärittely yms. kuuluvat repertuaariini. Tehtäväni on luoda alueista kiinnostavia.

 

Suunnittelutyön ohella toimin opettajana Aalto yliopistossa maankäytön ja tulevaisuuden suunnittelun kursseilla.

Email:olli.metso@muuan.fi

Puh:+358 40 774 2014

Arkkitehtisuunnittelu

MIA PUJOL

A childhood love of art and creativity drew Mia to architecture. Since growing up in Barcelona, Mia has lived in London and Paris and her time studying architecture in Finland led to a love of Nordic design and world travel. As an aspiring architect, she strives to utilize emotional intelligence and participatory design strategies with hopes of understanding architecture as a means to drive society forward.

 

“At the heart of what I do is a desire to create work that is both explorative and beautifully crafted. Above all else I retain a deeply rooted conviction to not only deliver design that is effective but that exceeds expectations. ”

Email:mia.pujol@muuan.fi

Puh:+358 50 464 3328

Toimitusjohtaja / Konseptit, kauppa, matkailu

ALEKSI RASTAS

Vastaan MUUAN:in uusista hankkeista ja asiakassuhteista. Nautin erilaisten ihmisten tapaamisesta ja uusien yhteistyöideoiden kehittämisestä. Minuun kannattaa olla yhteydessä jos etsit hankkeellesi yhteistyökumppania. Suunnittelutyössä osallistun yleensä uusien konseptien kehittämiseen ja rakennetun ympäristön palvelumuotoiluun. Intohimoni on rakennetun ympäristön vetovoimaisuuden ja houkuttelevuuden kehittäminen.

 

Olen myös erittäin kiinnostunut matkustamisesta, eri kulttuureista ja yhteiskunnista. Siksi olenkin vahvasti myös mukana MUUAN:in matkailun kehittämisen hankkeissa.

Email:aleksi.rastas@muuan.fi

Puh:+358 45 675 8700

Tuotekehitys & Tutkimus

TUULIKKI TANSKA

Erikoisalaani ovat tutkimus- ja tuotekehitys- sekä muotoiluprojektit.

 

Olen perehtynyt suunnittelemaan asioita toiminnallisuuteen, tilallisuuteen ja muotoon vaikuttavien prosessien kautta. Ohjelmointi, parametrinen suunnittelu sekä algoritmit toimivat suunnittelun työvälineinä kynän ja paperin rinnalla. Olen erityisen kiinnostunut puurakentamisesta, rakennussuunnittelusta sekä tuotemuotoilusta.

 

Vuonna 2014 sain nuoren arkkitehdin Wuorio-palkinnon.

Email:tuulikki.tanska@muuan.fi

Puh:+358 40 550 4421