Oletko kiinnostunut urasta MUUANilla?

MUUAN on tulevaisuusorientoitunut suunnittelutoimisto. Me olemme kaupunkisuunnittelijoita, arkkitehteja, palvelumuotoilijoita, konseptisuunnittelijoita, brändinrakentajia, sisustusarkkitehteja ja yhdessä suunnittelemme parempaa tulevaisuutta. Edesautamme sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävän rakennetun ympäristön muodostumista.

Haemme tällä hetkellä tekijöitä useaan kiinnostavaan tehtävään:

Mikäli meillä ei ole juuri nyt tarjota osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä, voit lähettää meille avoimen hakemuksen liitteineen osoitteeseen apply@muuan.fi.

Muuan_ryhmäkuva_nettisivuille

MUUAN on sosiaalisesti vastuullinen työnantaja:

 • Matala hierarkia

  MUUAN haluaa kannustaa henkilöstöä jakamaan huolensa ja ajatuksensa matalalla kynnyksellä. Työpaikalla on välitön ilmapiiri.

 • Tasa-arvo

  MUUAN on tasa-arvoinen työpaikka: tämä toteutuu työtehtävien jaossa ja palkassa.

 • Läpinäkyvyys

  Yrityksen toiminta, työtilanne ja talous tuodaan läpinäkyväksi. Asiat puidaan säännöllisesti järjestettävissä tulevaisuuskatsauksissa, jossa jokaisella on myös mahdollisuus jakaa tietoa ja saada ajatuksensa kuuluville.

 • Osaamispolku

  Jokaiselle työntekijälle suunnitellaan osaamispolku, jolloin työtekijä pääsee toteuttamaan itseään ja erikoistumaan itselle tärkeään osa-alueeseen.

 • Yhteistyö oppilaitosten kanssa

  MUUAN tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa mm. luennoimalla Aalto-yliopistossa ja työllistämällä opiskelijoita. Keväällä 2021 toteutettiin innovaatioprojekti yhdessä Metropolia AMK:n kanssa.