MUUAN | Paimion Kiertotalouskampus
1490
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1490,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

”Kiertotalouskampuksessa maailmaa muuttavia ratkaisuja luodaan yhteistyön avulla”

Case Paimion Kierotalouskampus

Paimion Kiertotalouskampus tuo yhteen bioenergian, tekstiilien, muovien ja autoteollisuuden materiaalivirtojen varsilla toimintaa kehittävät yritykset, sijoittajat sekä startupit. Alueen palvelumalli löytää myös ne, jotka haluavat rahoittaa tulevaisuuden tähtiä, ja merkittävät yritykset, jotka tarjoavat alueelle sijoittuville toimijoille kehitysmahdollisuuksia ja kumppanuuksia.

 

Kiertotalouskampuksen lähtökohtana on, että maailmaa muuttavia ratkaisuja luodaan suurten ja pienten toimijoiden yhteistyön sekä keskinäisen avoimuuden kautta. Kiertotalouskampus ei ole passiivinen peltilaatikoista koostuva yrityspuisto. Se on liikenteellisessä solmukohdassa sijaitseva Paimion käyntikortti maailmalle – aktiivinen kiertotalouden teollisuusalue. Se luo ensivaikutelman, joka pysäyttää ja kutsuu kokemaan ja se muodostaa kuvan, joka saa palaamaan.

 

Kiertotalouskampuksen hankkeessa loimme alueen yritysliiketoiminnan vision ja palvelumallin, aluebrändin, maankäytön suunnitelmat sekä alueen markkinointiaineiston kaupungin kehitysyhtiön ja kehittäjien käyttöön.

TYYPPI

Alueet

VUOSI

2020

LAAJUUS

37 600 brm2

TYÖRYHMÄ

Aura Pajamo, Aleksi Rastas, Ville Mujunen, Anna Wawrzyniak

YHTEISTYÖ

Ethica Oy, WasaGroup Oy

TILAAJA

Paimion kaupunki

Tunniste
brändi, kaupunki, palvelumuotoilu, strateginen suunnittelu