Aleksi Rastas

Casino Tampere

Olen Aleksi Rastas, arkkitehti SAFA, tulevaisuusorientoitunut suunnittelutoimisto MUUAN Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

Kun tarvitset apuja hankkessasi, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun. Jos emme ole ennestään tuttuja, kerron mielelläni lisää otteestamme projekteihin ja roolistamme hankkeissa.

Vastaan MUUANilla siitä, että yhteistyö kanssamme käynnistyy jouhevasti ja saat projektiisi parhaat asiantuntijamme käyttöösi. Olen tarvittaessa mukana projektien eri vaiheissa. Oma vahvuuteni on saada eri sidosryhmät puhaltamaan yhteen hiileen ja löytämään ratkaisu projekten haastavimmissakin tilanteissa. Rakennettu ympäristö on tehty ihmiselle, siksi ihmisen ymmärtäminen on arkkitehdin tärkeimpiä työkaluja. Mielestäni arkkitehtuurin tehtävä on saada kukoistamaan se, mitä pintojen alta ja rakennusten välistä löytyy. Supervoimani on tunnistaa myös kaupallinen potentiaali, yhdistää se luovaan konseptisuunnitteluun ja tuottaa ratkaisuja rakennettuun ympäristöömme.

Työurani aikana olen osallistunut lukuisiin kaupunki- ja rakennussuunnittelun hankkeisiin kaikissa mahdollisissa vaiheissa hankekehittämisestä valmistumiseen.

Tulevaisuusorientoitunut suunnittelutoimiston luotsaajana minua vie eteenpäin uteliaisuus. Ennakkoluuloton suhtautuminen ja uuden tutkiminen auttaa minua ymmärtämään, mihin tämä maailma on menossa.

Kuulen mielelläni lisää projektistasi!

Aleksi Rastas